Zrání, bourání a selata

Pondělí, May 23, 2011, 04:05 PM

V dnešním blogu Vám popíšeme proces zrání a bourání. Nakonec přidáme několik fotek letošních selátek z biofarmy Sasov, která máme také v distribuci.

Proč je zrání důležité?

Komentáře: 0
Přečteno: 13717
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Telátka

Pondělí, February 14, 2011, 06:18 PM

    Vážení čtenáři, v našem blogu Vám ukážeme život a provoz na ekofarmě a budeme se Vám snažit přiblížit, jakým způsobem vznikají kvalitní české suroviny pro dobrou kuchyni. 

Komentáře: 2
Přečteno: 6206
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Skvělá zpráva z Bio farmy Jelcova Lhota

Neděle, October 31, 2010, 11:38 AM

S velkou radostí jsem měl tu možnost, ochutnat produkt ekologické farmy z Jelcovy Lhoty a moje srdce jen zaplesalo. Nemohl jsem jinak a hned příští víkend jsem se musel vydat farmu navštívit. A od té doby mé nadšení skoro nezná mezí.

Komentáře: 1
Přečteno: 8217
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Tematické vyhledávání

Monini Olive Oil Evian Water Margaux

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE