Zrání, bourání a selata
Pondělí, May 23, 2011, 04:05 PM
V dnešním blogu Vám popíšeme proces zrání a bourání. Nakonec přidáme několik fotek letošních selátek z biofarmy Sasov, která máme také v distribuci.
Proč je zrání důležité?
Telátka
Pondělí, February 14, 2011, 06:18 PM
Vážení čtenáři, v našem blogu Vám ukážeme život a provoz na ekofarmě a budeme se Vám snažit přiblížit, jakým způsobem vznikají kvalitní české suroviny pro dobrou kuchyni.
Skvělá zpráva z Bio farmy Jelcova Lhota
Neděle, October 31, 2010, 11:38 AM
S velkou radostí jsem měl tu možnost, ochutnat produkt ekologické farmy z Jelcovy Lhoty a moje srdce jen zaplesalo. Nemohl jsem jinak a hned příští víkend jsem se musel vydat farmu navštívit. A od té doby mé nadšení skoro nezná mezí.
POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY
March 26, 2012
February 20, 2012
May 23, 2011
March 29, 2011
February 14, 2011
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
- Ahoj.
Dlouhodobe zastavam
8 years 34 weeks ago - Můžu nechat pupek odležet i
9 years 29 weeks ago - Dobrý den,byl bych rád shlédl
9 years 31 weeks ago - Je výborná zkusila jsem
9 years 49 weeks ago - Diky za prispevek,
urcite
10 years 1 týden ago - Dobrý den Michale,
Posílám
10 years 2 weeks ago - Myslím že klíčové je to, že
10 years 2 weeks ago - Zdravím Jirko,
Vaše potíže se
10 years 2 weeks ago - Dobrý den Petře,
Pokud mate
10 years 2 weeks ago - Dobrý den Pepo,
má m
10 years 4 weeks ago