Malý, velký, nebo žádný jídelní lístek?

Neděle, November 07, 2010, 11:44 PM

V poslední době se mezi gastronomy všech druhů, šíří oprávněná diskuze o obsáhlosti jídelních lístků, v českých restauracích.

Tato diskuze je zajisté správná a potřebná, ve většině českých hospod je nabídka opravdu velká, ale jen na papíře. V každé kolonce je bezpočet pokrmů z kuřecího a jiného masa. Při objednání jídla se následně nesnažíme divit, většina jídel vypadá a chutná stejně. Zárovně musí být každému jasné, že 1 či 2 kuchaři v kuchyni, prostě a jednoduše nemůžou zvládat vařit tolik jídel v dobré kvalitě.

Komentáře: 0
Přečteno: 2804
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Můj největší koníček

Neděle, October 31, 2010, 08:17 PM

Když se mám zamyslet nad tím, co že jsou moje zájmy, napadá mě stále dokola vše, co se týká gastronomie a vaření zvláště.

Když jsem se ještě na základní škole mněl rozhodnout kterému povolání se budu věnovat, vlastně jsem se ani rozhodovat nemusel.

Komentáře: 0
Přečteno: 2349
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Tematické vyhledávání

Monini Olive Oil Evian Water Margaux

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE