Jaký byl kurz francouzské kuchyně
Neděle, November 28, 2010, 12:28 AM
Nedá mi abych, nezmínil náš poslední kurz vaření, ve čtyřech hodinách jsme spolu s našimi žáky prošli několik pokrmů z klasické francouzské kuchyně.
Začali jsme přípravou artyčoků, čištěním, vařením a následně dalším zpracováním. Poté co jsme si uvařili artyčokové ragú, složené z kořenové zeleniny, česneku, bylinek a sušených rajčat, jsme jako doplněk, orestovali žabí stehýnka.
POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY
March 26, 2012
February 20, 2012
May 23, 2011
March 29, 2011
February 14, 2011
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
- Ahoj.
Dlouhodobe zastavam
6 years 26 weeks ago - Můžu nechat pupek odležet i
7 years 21 weeks ago - Dobrý den,byl bych rád shlédl
7 years 23 weeks ago - Je výborná zkusila jsem
7 years 41 weeks ago - Diky za prispevek,
urcite
7 years 46 weeks ago - Dobrý den Michale,
Posílám
7 years 46 weeks ago - Myslím že klíčové je to, že
7 years 46 weeks ago - Zdravím Jirko,
Vaše potíže se
7 years 46 weeks ago - Dobrý den Petře,
Pokud mate
7 years 46 weeks ago - Dobrý den Pepo,
má m
7 years 48 weeks ago