Telátka
Vážení čtenáři, v našem blogu Vám ukážeme život a provoz na ekofarmě a budeme se Vám snažit přiblížit, jakým způsobem vznikají kvalitní české suroviny pro dobrou kuchyni.
Fenomén zvaný ryba dne
Prostě mi to nedá, abych jeden z mých článků nevěnoval jídlu, které je u našich hostů nejoblíbenější. Nejedná se totiž o žádný 1 pokrm, ale o rybu dne. Co se za tím skrývá? Již od doby mého předchůdce Jiřího Štifta (za což mu tímto děkuji) se v obou našich restauracích každý den podává čerstvá ryba, přirozeně čerstvá.
Jak vaříme s Bontonem
Již několik týdnů mám tu milou povinnost vařit každou sobotu na vlnách rádia Bonton. Jistě není to klasické vaření v kuchyni, jedná se o vaření virtuální, ale je to skoro stejná zábava, musím říci.
S kolegyní Petrou se snažíme přiblížit posluchačům, přípravu snadných i složitých pokrmů, pravda trochu odlehčenou formou.
Každý týden máme vybrané téma, které se snažíme v jedné hodině, detailněji rozebrat.
POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
- Ahoj.
Dlouhodobe zastavam
8 years 27 weeks ago - Můžu nechat pupek odležet i
9 years 23 weeks ago - Dobrý den,byl bych rád shlédl
9 years 25 weeks ago - Je výborná zkusila jsem
9 years 43 weeks ago - Diky za prispevek,
urcite
9 years 47 weeks ago - Dobrý den Michale,
Posílám
9 years 47 weeks ago - Myslím že klíčové je to, že
9 years 48 weeks ago - Zdravím Jirko,
Vaše potíže se
9 years 48 weeks ago - Dobrý den Petře,
Pokud mate
9 years 48 weeks ago - Dobrý den Pepo,
má m
9 years 50 weeks ago