Telátka

Pondělí, February 14, 2011, 06:18 PM

    Vážení čtenáři, v našem blogu Vám ukážeme život a provoz na ekofarmě a budeme se Vám snažit přiblížit, jakým způsobem vznikají kvalitní české suroviny pro dobrou kuchyni. 

Komentáře: 2
Přečteno: 5905
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Fenomén zvaný ryba dne

Neděle, December 26, 2010, 10:58 PM

Prostě mi to nedá, abych jeden z mých článků nevěnoval jídlu, které je u našich hostů nejoblíbenější. Nejedná se totiž o žádný 1 pokrm, ale o rybu dne. Co se za tím skrývá? Již od doby mého předchůdce Jiřího Štifta (za což mu tímto děkuji) se v obou našich restauracích každý den podává čerstvá ryba, přirozeně čerstvá.

Komentáře: 0
Přečteno: 3131
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Jak vaříme s Bontonem

Čtvrtek, November 04, 2010, 11:47 PM

Již několik týdnů mám tu milou povinnost vařit každou sobotu na vlnách rádia Bonton. Jistě není to klasické vaření v kuchyni, jedná se o vaření virtuální, ale je to skoro stejná zábava, musím říci.

S kolegyní Petrou se snažíme přiblížit posluchačům, přípravu snadných i složitých pokrmů, pravda trochu odlehčenou formou.

Každý týden máme vybrané téma, které se snažíme v jedné hodině, detailněji rozebrat.

Komentáře: 0
Přečteno: 2519
Přečtěte si více
Přidejte komentář
RSS
Print

Tematické vyhledávání

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE