Jak vaříme s Bontonem
Již několik týdnů mám tu milou povinnost vařit každou sobotu na vlnách rádia Bonton. Jistě není to klasické vaření v kuchyni, jedná se o vaření virtuální, ale je to skoro stejná zábava, musím říci.
S kolegyní Petrou se snažíme přiblížit posluchačům, přípravu snadných i složitých pokrmů, pravda trochu odlehčenou formou.
Každý týden máme vybrané téma, které se snažíme v jedné hodině, detailněji rozebrat.
Dám příklad, jako první téma jsme zkusili dýni. Ačkoli byla Petra zpočátku lehce skeptická, nakonec nám oběma bylo líto, že je hodina vysílání již u konce.
Nevěříte, z dýně se dá opravdu uvařit velké množství pokrmů, od skvělé polévky, po saláty až po dýňový koláč.
A co jsme již společně vařili: polévky, omáčky, tuňáka, saláty a dokonce celý jeden pořad jsme věnovali jen „obyčejné“ bramboře. Nakonec tohoto dílu museli, i naši posluchači uznat, že obyčejná brambora je vlastně drahokam v kuchyni, který jen stojí o trochu méně.
Recepty z našich pořadů, naleznete na www.radiobonton.cz a přirozeně také na www.foodtv.cz .
Komentáře 0
POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
- Ahoj.
Dlouhodobe zastavam
8 years 27 weeks ago - Můžu nechat pupek odležet i
9 years 23 weeks ago - Dobrý den,byl bych rád shlédl
9 years 25 weeks ago - Je výborná zkusila jsem
9 years 43 weeks ago - Diky za prispevek,
urcite
9 years 47 weeks ago - Dobrý den Michale,
Posílám
9 years 47 weeks ago - Myslím že klíčové je to, že
9 years 48 weeks ago - Zdravím Jirko,
Vaše potíže se
9 years 48 weeks ago - Dobrý den Petře,
Pokud mate
9 years 48 weeks ago - Dobrý den Pepo,
má m
9 years 50 weeks ago