Dobrý den,rad bych se zeptal kde delam chybu v minutkove priprave hoveziho pupku (flunk steaku).Lide rikaji,ze je lepsi nez biftek a ze je maso krehke jak dort.Ja mam vsak maso tuhe,i kdyz delam maso jen kratce a nebo ho nalozim.Je mozne ze pouzivam spatny kus pupku?Poradte mi prosim jak a z jakeho kousku steak udelat.Dekuji
POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY
March 26, 2012
February 20, 2012
May 23, 2011
March 29, 2011
February 14, 2011
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
- Ahoj.
Dlouhodobe zastavam
8 years 34 weeks ago - Můžu nechat pupek odležet i
9 years 29 weeks ago - Dobrý den,byl bych rád shlédl
9 years 31 weeks ago - Je výborná zkusila jsem
9 years 49 weeks ago - Diky za prispevek,
urcite
10 years 1 týden ago - Dobrý den Michale,
Posílám
10 years 2 weeks ago - Myslím že klíčové je to, že
10 years 2 weeks ago - Zdravím Jirko,
Vaše potíže se
10 years 2 weeks ago - Dobrý den Petře,
Pokud mate
10 years 2 weeks ago - Dobrý den Pepo,
má m
10 years 4 weeks ago
11:45 PM
Můžu nechat pupek odležet i doma
??????
12:34 AM
Dobrý den,byl bych rád shlédl video o pupku o kterém se zmiňujete,pokud si na to najdete chvilku,děkuji přede Tomáš
brooklyn61@seznam.cz
10:05 PM
Dobrý den,
i já mám pupek velice rád, používím ho doma i v restauraci.
nejdůležitější je rozhodně kvalita masa, pokud tedy máte maso od spolehlivého dodavatele, nebo řezníka, musíte také vědět, zda bylo maso odležené. To je asi zdaleka to nejdůležitější, u hovězího je minimální doba na odležení 3 týdny. Někteří doporučují ještě déle.
Pokud pupek používáte na minutkovou úpravu, například grilujete, je vhodné maso nechat poté ještě odpočívat na teplém místě. Asi tak 8-12 minut a teprve potom konzumovat, pokud ani tohle nepomůže, musíte asi přijít na náš kurz vaření kde si vše ukážeme. Grilujeme, červen-srpen.
Nebo pokud máte zájem, natočím Vám krátké video, dejte vědět.
Hezký večer
Roman